Klanten Testimonials

Vind testimonials van klanten die recruteren met Monster

Klanten testimonialsTemoignage client Passion4Sales “Passion4Sales is een jong en dynamisch bedrijf dat zich als doel heeft gesteld haar klanten te helpen groeien in marktaandeel en in omzet. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren (energie, financiële services, bouw, IT, Pharma,….) en rekenen op Passion4Sales voor het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Daar we ons momenteel in een sterke groeiperiode bevinden, hebben we beroep gedaan op Monster om ons te helpen bij het rekruteren van meerdere Account Managers. Een eerste screening van de inkomende kandidaturen heeft ons concreet geholpen om de selectieprocedure te boosten en 4 Account Managers snel aan boord te hebben.”
Christine Waegemans, HR Business Partner - Passion4Sales
Temoignage client carsOnTheWeb “De afgelopen jaren hebben wij al vaker beroep gedaan op Monster.be, en met succes. Via Monster hebben wij voor bijna iedere vacature een geschikte kandidaat gevonden. De eerste screening van kandidaten door Monster levert ons een enorme tijdsbesparing op. Bovendien zijn we heel tevreden over het nauwe contact en de frequentie van opvolging.”
Claudia Ruzzi - CarsOnTheWeb
Temoignage client Cameo “Wij bij Cameo Global zijn onder de indruk van dienstverlening Monster Talent Consultancy. Het meest waardevolle dat ze ons geven is tijd! Door hun professionele en snelle selectieprocedure hebben wij de mogelijkheid om op korte tijd meerdere kandidaten te interviewen zonder zelf te moeten zoeken. Ze nemen de tijd om de vacatures te doorgronden waardoor de geselecteerde kandidaten zeer nauw aansluiten bij onze noden.”
Sylvia Vanden Broeck, HR - Cameo Global
Temoignage client Burger Brands "Mijn ervaring met Monster Consultancy Services is zeker de efficiënte aanpak van de Talent Consultant en dit vanaf de briefing, de open communicatie, de correcte opvolging en de kwalitatieve instroom van de kandidaten. Dank je wel voor de vruchtbare samenwerking."
Brigitte Boutmans, HR Business Partner BeLux - Burger Brands Belgium
Temoignage client Whereldhave "Als nieuwe HR manager binnen WereldHave was dit de eerste maal dat ik samen heb gewerkt met Monster. We hadden 2 vacatures waarvan we de teksten aan Monster overhandigden en zij alles verder hebben verzorgd zoals on line posting, search in eigen vacaturebank, eerste screening,…. Voor mij een grote verlichting van het vele werk dat dit met zich meebrengt. De instroom was goed alsook de opvolging om eventueel bij te sturen was top. Resultaat: 1 vacature zit in de afsluitfase en voor de 2de gaat Monster nog extra tijd maken om toch nog positief te kunnen afsluiten. Deze mooie ervaring wou ik even met jullie delen."
Ann De Prez, HR Manager - Wereldhave Belgium

Temoignage client Vanden Borre “Binnen een acceptabele tijdspanne hebben we via Monster een Manager Leveringsdienst gevonden. De persoonlijke benadering en opvolging en anderzijds het in onze plaats selecteren van de cv’s, hebben we als een toegevoegde waarde ervaren.”
Christian Duparcq, Senior Training Manager - Vanden Borre
Temoignage client Alfa Technical Installations "Wij zijn bij Monster terecht gekomen daar we op zoek waren naar specifieke technische profielen. In eerste instantie hadden we een gesprek met onze consulente zodat ze een beeld kon krijgen van wat we precies zochten en wat belangrijk was voor ons. Op basis hiervan had zij de eerste intakegesprekken met de mogelijke kandidaten om dan te beslissen of ze effectief de persoon waren die we zochten. Onze consulente kon de kandidaten perfect inschatten en gaf nadien steeds correcte feedback. Hierdoor hebben wij de samenwerking al een paar keer met succes kunnen afronden en het juiste profiel gevonden."
Inge Wasen, HR Manager - Alfa Technical Installations

Temoignage client Meco nv “Wij hebben gekozen voor de Monster Consultancy Services, omwille van het gemak en om tijd te besparen. We hebben deze dienst ervaren als zéér professioneel, snel én kwaliteitsvol. De CV’s die ons door Monster bezorgd werden, waren zéér goed. Stuk voor stuk waardevolle kandidaten, waarvan wij de meeste ook uitgenodigd hebben voor een kennismakingsgesprek. Dit heeft ons toegelaten om zéér snel, binnen de 2 maanden, onze Plant Manager te vinden. We kunnen dus zeker de Monster Consultancy Services aanbevelen.”
Robin Houbaert, Senior Consultant - Meco nv

Temoignage client Data Translations International "Onlangs hebben we besloten de efficiëntie van Monster uit te testen. We waren aangenaam verrast, enerzijds door de servicegerichtheid van Monster en anderzijds door de goede zichtbaarheid van onze vacature. Dankzij de veelzijdigheid wat betreft verspreidingskanalen mochten wij op korte tijd een groot aantal cv’s ontvangen. De selectieprocedure loopt nu ten einde, maar wij zullen in de toekomst zeker nog een beroep doen op Monster"
Ania Barbé, Managing Director - Data Translations International nv/SA
Temoignage client Pareto “Als financiële instelling zochten wij een stabiele en correcte partner voor onze rekrutering. De Monster Talent Consultancy diensten helpen ons hier uitstekend bij door al onze noden goed te begrijpen. De opvolging van onze vacatures is snel en correct, er staat altijd wel iemand klaar om je ondersteuning te bieden. Ook het doorzoeken van de database voor ons bespaart ons veel tijd en levert ons goede kandidaten op. Wij zijn alvast zo overtuigd dat MONSTER onze enige rekruteringspartner is geworden.”
Hadewich Vandendriessche, Marketing Director - Pareto Financial Planning

Temoignage client CreditSafe “Als trouwe klant willen we graag Monster bedanken voor de geleverde prestaties. Service, kwaliteit van de kanditaten en de opvolging is top. Zij herkennen heel goed welke profielen passen bij onze bedrijfscultuur Great job!”
Emma Germano, Country Manager - Creditsafe Belux
Temoignage client Verkoper “Na een ruime samenwerking met Monster, die langzaam is gegroeid, is de balans positief. Vooral als je het voortraject van de rekrutering volledig uit handen geeft, en Monster zelf een eerste screening laat doen, komt de toegevoegde waarde van de samenwerking pas echt tot zijn recht. Het plaatsen van een vacature kan je via verschillende kanalen kopen, maar het uit handen nemen van het sorteren en selecteren van de vele reacties is een enorme tijdsbesparing. n de samenwerking met Anneke Van Steenkiste kwam die toegevoegde waarde nog het meest tot uiting in haar begrip voor onze noden. Daardoor kwamen alleen relevante CV’s bij ons binnen, waarvan de competenties en persoonlijkheid best aansluiten bij de open positie en onze cultuur. Het inzicht die ze over een kandidaat ontwikkelt door lezing van een CV en een telefonisch onderhoud is indrukwekkend. Haar diensten sluiten zo nauw aan bij ons rekruteringsproces dat ze als deel van het team wordt gezien.”
Wim Loncke, HR Manager - Marchant Mosselen

Temoignage client U&I Learning "In onze zoektocht naar een Key Account Manager, vonden we in monster een ideale partner. Onze advertentie kreeg een groot bereik, dit is wat we echt wilden voor deze advertentie, de service en opvolging waren goed. We hebben dan ook onze kandidaat gevonden."
Cindy De Ketelaere, HR Manager - U&I Learning
Temoignage client Schreder "Ik stond versteld van de opvolging van onze vacature, vriendelijk, persoonlijk en duidelijk. De Monster Consultant deed al het mogelijke om onze vacature te doen slagen. Zeker voor herhaling vatbaar!."
Annemie Verbruggen, HR Verantwoordelijke - Uitrustingen Schreder
Temoignage client Crius "De ‘Full Service Posting’ is een all-in dienstverlening die snel werkt en een groot bereik levert. De kwaliteit van de profielen is correct … we kregen veel gekwalificeerde kandidaturen."
Luc Van genechten, Reaseach and Development Manager - Crius Group
Temoignage client MCI Group "In Monster vonden we een partner die ons kon helpen bij het invullen van onze open vacatures.Onze Accountmanager stelde een pakket op maat voor rond Monster Talent Consultancy, waarmee we zowel online en op Social Media, maar ook proactief via mailing, de juiste kandidaten vlot konden bereiken.De Full Service Posting liet ons toe om ons te focussen op de hoofdzaak van de rekrutering, zonder zorgen over correcte opmaak of bereik van onze vacature. Monster Social Job Ads en TalentCRM mailing zorgden voor een gerichte verspreiding van onze vacature naar zowel actieve als passieve kandidaten.De opvolging en inzet die we genoten was perfect en we hebben onze vacatures dan ook kunnen invullen."
Stefan De Smet, Human Resources Director Benelux – MCI Group

Temoignage client Winfera “Ondanks de uitdagende zoektocht van een niet-alledaags profiel in een zelfstandig statuut (Dealer – Franchisenemer), weet Monster toch een selectie te maken. Vooral belangrijk is dat Monster de kwaliteit niet laat lijden onder de drang naar kwantiteit. Aangenaam verrast !”
Patrick Hilven, Zaakvoerder - Winfera

Temoignage client Sky Fresh “Voor ons was het een eerste ervaring om via het model van Monster.be een aanwerving op te starten. Doordat ze kort op de bal speelden, werd duidelijk dat onze vacature specifieker omschreven diende te worden opdat de doorgestuurde kandidaten nauwer aansloten bij onze noden. Hierdoor kregen we nog enkele zeer interessante profielen door, die door Monster.be reeds uitgebreid geïnformeerd werden over de mogelijkheden binnen Sky Fresh. Vanuit Sky Fresh bedanken we Monster.be dan ook graag voor hun doorgedreven aanpak!”
Fen Lasseel, Business Development - Sky Fresh

Temoignage client Safic-Alcan “Wij, Safic-Alcan Benelux, zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Monster.be. Wij hebben op korte termijn een geschikte kandidaat kunnen aantrekken. En wat is er nu meer waard dan een besparing in tijd om nieuwe mensen aan te werven. Wij zullen zeker opnieuw beroep doen op hun diensten, van zodra we nieuwe mensen wensen aan te werven.”
Graziella Biddau, Office Manager - Safic-Alcan Benelux

Temoignage client Eurofashion “Vanwege de groei van ons bedrijf, hebben we verschillende vacatures op de site van Monster geplaatst. Dit betreft vacatures in de richting van inkoop, verkoop, boekhouding en algemeen office management. Gedurende de looptijd van een vacature, is er op regelmatige basis telefonisch contact om de voortgang te bespreken en wanneer nodig, zal Monster een extra tandje bijzetten. Over het algemeen, ben ik tevreden over de service en snelheid van Monster.”
Danielle De Lepper, Manager Verkoop & Customer Service - Eurofashion Home Concepts

Temoignage client EBP “Op zoek naar een heel ingewikkeld profiel zijnde « Consultant Jurist » gespecialiseerd in overheidsopdrachten hebben wij al wat zoektochten achter de rug. Wij hebben beroep gedaan op Monster om ons te helpen te juiste kandidaten te vinden. Met het pakket “Monster Talent Consulting” hebben wij een volledig pakket waarbij Monster de zoektocht en screening van de kandidaten op zich neemt. De consultant die deze taak bij Monster voor ons opneemt is vol energie en steeds goed gehumeurd. De campagne wordt goed opgevolgd en de consultant staat steeds klaar met een glimlach om ons te woord te staan. Na een paar dagen hadden wij al resultaat en mochten een afspraak maken met een kandidaat dit aan het profiel gelinkt werd. De samenwerking met Monster is nog in een prille beginfase maar ik kan nu al zeggen dat met het resultaat dat wij op vandaag boeken wij zeker in de toekomst nog van hun diensten gebruik zullen maken.”
Martine Debremaecker, HR Manager - EBP Consulting

Temoignage client Manutan “We hebben met Monster samengewerkt bij onze zoektocht naar een Activaton Accountmanager, een inside sales functie waarvoor we op zoek gaan naar mensen die het potentieel hebben om verder te groeien binnen onze organisatie. Kortom een vacature waarvoor we echt de perfecte kandidaat zoeken om sterk in te investeren. Dankzij een kwalitatief intakegesprek, uitgebreide posting én een uitstekende search hebben we Mohamed kunnen aanwerven!”
Andy Machiels, HR Business Partner - Manutan

Werf ook aan met Monster door uw vacature te plaatsen : Meer weten
Bel 0800 77 421