BeKnownTM

Versterk uw sociale aanwervingsstrategie met BeKnown: de professionele netwerk app op Facebook

Social recruitment met BeKnown


Wist u dat Facebook wereldwijd ruim 900 miljoen leden heeft? Een enorm netwerk waarvan u kunt profiteren met BeKnown: de gratis professionele netwerk app van Monster op Facebook.

De voordelen voor u


       Referrals – werkzoekenden zien wie zij kennen in uw bedrijf.
       Branding – met een gratis bedrijfsprofiel op BeKnown geeft u werkzoekenden de mogelijkheid om meer over uw bedrijf te weten te komen.
       Up-to-date profielen van werkzoekenden – Door de volledige integratie van BeKnown en Monster profielen.        Vergroot uw bereik – door uw Monster vacature gratis te delen met uw netwerk, zodat zij het weer met hun netwerk kunnen delen.        Creëer een online community – van mensen die geïnteresseerd zijn om bij u te werken.
       Maak werknemers van uw Facebook fans – met de gratis vacatureplaatsing app die u eenvoudig toevoegt aan uw Facebook fanpagina.
bedrijfsprofiel

netwerk


Wat kunt u met BeKnown?


Bereik meer actieve en passieve kandidaten met een gratis bedrijfsprofiel
Het BeKnown bedrijfsprofiel is uw visitekaartje op BeKnown. Gebruik uw BeKnown bedrijfsprofiel om uw wervingsactiviteiten en uw Monster vacatures te presenteren aan carrièregerichte professionals. Deze professionals kunnen uw vacatures ook gratis met anderen delen door deze op hun Facebook tijdlijn te plaatsen.


Wordt lid van BeKnown en maak een gratis bedrijfsprofiel aan

Voeg de gratis BeKnown vacature-app toe aan uw Facebook pagina en maak werknemers van uw Facebook fans
Uw BeKnown-bedrijfsprofiel bevat ook de mogelijkheid om de vacature-app 1 toe te voegen aan uw bestaande Facebook-pagina. Voeg uw vacatures op Monster.be via een RSS/XML-feed gratis toe. Uw fans kunnen ook uw BeKnown-bedrijfsprofiel volgen om toegang te krijgen tot het laatste nieuws van uw bedrijf.


Download de BeKnown vacature-app

Mobiliseer uw netwerk
Als recruiter kunt u een gebruikersprofiel aanmaken op BeKnown en uw netwerk mobiliseren. Om uw bereik te maximaliseren, kunt u uw vacatureplaatsingen op Monster aanvullen door gratis vacatures op BeKnown te plaatsen. Naarmate uw netwerk groeit, worden uw vacatures door steeds meer mensen gezien. Social recruitment was nog nooit zo eenvoudig!


Maak uw BeKnown-gebruikersprofiel aan

Lees hoe u een een bedrijfsprofiel aanmaakt en hoe u de vacature-app aan uw Facebook pagina kunt koppelen. Heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw BeKnown bedrijfsprofiel of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met uw Account Manager of bel 0800 77 421 voor meer informatie.