Monster Studios

Breng uw merk en jobs tot leven met video
Monster verandert de manier waarop recruiters werven met onze nieuwe app - Monster Studios.
Het is een video app die u de mogelijkheid biedt om snel video’s op te nemen, te editen
en te plaatsen bij uw jobs op Monster.
Productfiche downloaden

Monster Studios


Kandidaten hebben meer nodig dan woorden
Kandidaten willen weten waarom ze voor u zouden moeten werken. Ze willen een beeld van uw bedrijf, managers, en cultuur voordat ze überhaupt overwegen te solliciteren. En werkgevers willen weten of de kandidaten die ze aannemen hun rol begrijpen, of ze passen bij het bedrijf, en hoe ze een bijdrage kunnen leveren. De beste manier om dit te doen? Video.

Video jobs zijn de nummer 1 wervingstechnologie investering voor werkgevers in 2019. En geen wonder. 72% van de Amerikanen zien het belang van video bij het zoeken naar een baan.*
Monster Studios is gratis beschikbaar voor bepaalde klanten die jobs plaatsen en is nu beschikbaar in de App store en Play store

Waarom video?

 • Breng uw jobs tot leven
  In een markt waar kandidaten veel opties hebben, krijgt een video meer aandacht dan een geschreven vacature.
 • Creëer authenticiteit in het vacature proces
  Video’s belichten de redenen waarom kandidaten voor u zouden moeten werken, in de eigen woorden van een hiring manager of recruiter.
 • Geeft vertrouwen aan kandidaten
  Een levendige vacature toont de menselijke kant van een vacature en een bedrijf, en helpt uw geloofwaardigheid te vergroten door transparantie.
 • Het is makkelijk in gebruik
  Plaats video’s bij Monster jobs in drie simpele stappen, met tools zoals tekstvoorbeelden en branding mogelijkheden. Het is snel en eenvoudig!
 • Verkort de wervingstijd
  Door een heldere, realistische weergave te geven van de rol, het bedrijf en de cultuur, worden de meest geschikte kandidaten aangemoedigd om te solliciteren, hetgeen het wervingsproces verkort.
 • Het is kostenefficiënt
  U heeft geen video teams, camera’s, of grote productie budgetten nodig.
Monster Studios is gratis beschikbaar voor bepaalde klanten die jobs plaatsen. Monster behoudt zich het recht voor, naar eigen goeddunken en ten allen tijde, het Monster Studios product te veranderen, te beperken, te wijzigen of te beëindigen.
*Monster Candidate Onderzoek
Vragen?
Bel 0800 77 421