Ga voor beter

De juiste mensen verbinden met de juiste kansen. Dat is ons doel.

Waarom samenwerken met Monster?


Om de beste te zijn, heeft u het beste talent nodig, voor de juiste kans, op het juiste moment. Monster brengt u naar de beste kandidaten. We helpen u graag het juiste talent te vinden zowel op het web, als via mobiel en social media.Bereik op Monster

Groot en relevant bereik, met een brede mix van kandidaten. Gemiddeld bezoeken per maand 430.000 werkzoekenden onze site en hebben we meer dan 200.000 actieve CV’s die variëren van student tot directeur.


Meer en betere matches

Gemiddeld wordt een vacature 185 keer bekeken. Sommige kandidaten zijn moeilijker te vinden en zijn minder actief. U kunt hen bereiken door Monster Career Ad Network in te zetten, waarmee uw job als banner op populaire sites wordt getoond. Hiermee verhoogt u het aantal job views naar gemiddeld 376.


Bereik buiten Monster

U bereikt kandidaten ook wanneer zij niet op Monster.be zijn. Blijf in contact met hen via BeKnown: de gratis social networking app op Facebook. Ook kunnen kandidaten naar jobs zoeken en solliciteren via de iPhone, iPad en Android apps.


Ervaring

Haal uw voordeel uit onze jarenlange ervaring met online recruitment. Gebruik de online tutorials zodat u de juiste kandidaat nog sneller vindt.


Handige tools

Er zijn vele tools beschikbaar die u helpen uw wervingsprocessen te structureren. Zo kunt u als klant gebruik maken van een eenvoudig kandidaatmanagementsysteem, automatische antwoorden en diverse rapportages.


Behulpzame klantenservice

Onze klantenservice medewerkers helpen u graag. Bel gratis naar 0800 - 77 421 of stuur ons een e-mail.


Word vandaag nog klant

Als klant van Monster zijn al deze opties gratis! Neem eens een kijkje bij onze introductiepakketten en zie welke aanbiedingen we voor u hebben geselecteerd.


Bel 0800 77 421