Snel en efficiënt
de juiste match
We weten dat uw tijd waardevol is. Daarom zijn onze recruitment tools zo ontworpen om de juiste mensen te vinden in minder tijd.

Monster in de markt
Monster is met 400.000 bezoekers per maand één van de grote spelers op de arbeidsmarkt. Per maand worden er 6.000 cv's toegevoegd aan onze cv-database, welke met 180.000 actieve cv's één van de grootste van België is.
Monster in de markt
Maximaal recruitment
resultaat met Monster.be
Snel de juiste match
Het vinden van de juiste persoon is een tijdrovende bezigheid. Dankzij onze geoptimaliseerde CV Search kan elke recruiter efficiënt en effectief werken. Onze technologie is gericht, to-the-point én eenvoudig in gebruik.

De juiste match
Betere matches dankzij
aangepaste zoektechnologie
Vooruitstrevend
Bij Monster.be hechten we veel waarde aan een hechte relatie met onze bezoekers. Zo hebben wij voor hen een gratis loopbaancoach, een uitgebreid carrièrecentrum en hebben we een grote achterban op Social Media.
Vooruitstrevend
Werkzoekenden binden door
betere service te bieden
Wij zijn, naast het mooie & snelle resultaat voor onze klanten, ook erg tevreden over de proactieve aanpak en het correcte advies dat we kregen van de medewerkers bij Monster.be.
– Lieve Vermeylen, zaakvoerder PvP Antwerpen
Een vooruitblik op de toekomst
SMB Solution special offer computers
Trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
25%
van onze bezoekers zijn mobiel
Monster ontwikkelde de meest performante en gebruiksvriendelijke app op de markt. Social Media, zoals Facebook en Twitter, worden steeds belangrijker. Ook hier houdt Monster steeds de vinger aan de pols met de ontwikkeling van innovatieve technologieën zoals TalentBin® by Monster, Monster TwitterCards®, ... .
Vragen?
Bel 0800 77 421